Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Le roman (L'Evolution du Genre)
Le roman (L'Evolution du Genre) est un ouvrage par Leon Levrault, ancien eleve de l'Ecole Normale Superieure Agrege des Lettres. Huitieme tirage. Du sommaire: De Balzac a Rene Bazin, Le roman au XVI et XVIIe siecle, De Leasge a Chateaubriand, L'epoque romantique.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Le roman (L'Evolution du Genre)

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Leon Levrault
Editura Paul Delaplane
Limba franceza
Numar pagini 120-
Stare foarte buna