Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lectia lui Cicero
Lectia lui Cicero este o carte scrisa de Constantin M. Popa. Cronicar literar din stirpea lui Pompiliu Constantinescu, asumandu-si cu luciditate si obstinatie conditia de foiletonist literar, nu fara a-si marturisi o nostalgie a infaptuirii marilor sinteze, Popa ne propune o carte de maturitate. Cele aproape 300 de pagini ale cartii, structurate in trei parti: I Rigla lesbiana, II. Reografii literare si III. Discutii, ofera deopotriva "verdicte" critice, transate si argumentate, asupra unor carti apartinand actualitatii inedite "prospectate cordial" din perspectiva unor repere axiologice, moderne si adecvate.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lectia lui Cicero

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin M. Popa
An publicare 2005
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 271
Stare foarte buna