Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba franceza. Curs practic (volumul 1)
Limba franceza. Curs practic (volumul 1), manual destinat indeosebi studentilor care sunt in curs de elaborare, anul I. Conceptia moderna care fundamenteaza acest curs il face insa util si instructiv, practic si interesant tuturor celor ce doresc sa invete limba franceza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba franceza. Curs practic (volumul 1)

  • 59.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ana Pierret-Antoniu Marcel Saras Mihai Stefanescu
An publicare 1970
Editura Stiintifica
Limba franceza
Numar pagini 446
Stare buna