Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba romana clasa a IV-a (Foarte Bine, 2006)
Limba romana clasa a IV-a (Foarte Bine, 2006), lucrare elaborata de Maria Gardin, Daniela Berechet, editia a VII-a, revazuta dupa noua ortografie. Prezenta lucrare este avizata de M.E.C. cu nr.33872/2000 pentru folosirea in clasa si pregatirea suplimentara a elevilor. Contine probleme de ortografie si punctuatie, compozitii literare, lexic si fonetica, morfologie si sintaxa, poezii si teste de evaluare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba romana clasa a IV-a (Foarte Bine, 2006)

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Maria Gardin Daniela Berechet
An publicare 2006
Editura Paralela 45
Limba romana
Numar pagini 191
Stare buna