Vezi cos Comanda
LIMBA SI LITERATURA ROMANA. GHIDUL ELEVULUI DIN INVATAMANTUL LICEAL SI PROFESIONAL
Valorificand o experienta recent demarata in Romania, proiectul Reading and Writing for Critical Thinking (Dezvoltarea gandirii critice prin intermediul lecturii si al scrierii), Ghidul de limba si literatura romana, elaborat in conformitate cu un curriculum specific datand din 1997 si in cadrul programului PHARE VET RO 9405, este, in primul rand, o pledoarie pentru scriere, pentru lucrul creativ, interpretativ si imaginativ. Astfel, invitatia pentru exercitiul scrierii se identifica cu indemnul la eliberarea ideaticii personale, originale, cu stimularea catre o gandire libera. Lucrarea propune liceanului o abordare noua a pregatirii sale, dublata de o sustinere a apropierii sale de literatura romana, de operele marilor ei creatori, ca si de o cizelare a exprimarii, urmarind dobandirea unor abilitati superioare in abordarea unui text literar sau a unei chestiuni de gramatica. Pentru elevii invatamantului liceal, Ghidul se constituie intr-o modalitate inedita de contactare a textelor esentiale ale literaturii romane (textele selectate, comentariile propuse) si de abordare a exercitiilor lingvistice, materia inclusa fiind structurata in conformitate cu actualul curriculum liceal, propunand chiar posibile subiecte pentru examenul de bacalaureat; Simultan, pentru elevii invatamantului profesional si tehnic, lucrarea se substituie manualelor, inca neelaborate pentru aceasta forma de invatamant (partea I corespunzand curriculum-ului pentru anul intai de studiu, iar partea a II-a programei anului al doilea de studiu).

ISBN: 973-684-065-4

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. GHIDUL ELEVULUI DIN INVATAMANTUL LICEAL SI PROFESIONAL

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor ADRIAN SAVOIU
Editura ALL
Limba romana
Numar pagini 136
Stare excelenta