Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba si literatura romana. Manual pentru clasa IV-a. Sem. I 2016
Manualul de Limba si literatura romana. Manual pentru clasa IV-a. Sem. I 2016 este elaborat in concordanta cu prevederile programei, angajand capacitatile operationale cu privire la formarea si dezvoltarea personalitatii elevilor prin intermediul unor sarcini de invatare adecvate. Cartea respecta modelul comunicativ-functional al limbii romane. Prin abordarea didactica a continuturilor, manualul permite construirea unor situatii de invatare care sa conduca la dezvoltarea progresiva a tuturor competentelor specifice prevazute de programa, dar si a celor transversale, necesare in viata cotidiana. Atentie, cartea nu contine CD!
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa IV-a. Sem. I 2016

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mirela Mihaescu Stefan Pacearca
An publicare 2016
Editura Intuitext
Limba romana
Numar pagini 88
Stare foarte buna