Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limbajul Pascal si tehnici de programare (teorie si aplicatii)
Din cuprinsul lucrarii Limbajul Pascal si tehnici de programare (teorie si aplicatii), de Eugen Popescu, Ecaterina Ursache: Subprograme, Unit-uri, Recursivitate, Metoda Backtracking, Structuri statice de date, Proceduri, Metoda Divide et Impera. Lucrarea se adreseaza eleveilor de liceu si scoala postliceala, dar si tuturor celor care se afla la inceput de drum in programare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limbajul Pascal si tehnici de programare (teorie si aplicatii)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eugen Popescu Ecaterina Ursache
An publicare 2002
Editura Else
Limba romana
Numar pagini 170
Stare buna