Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limbajul Pascal, structuri dinamice de date, grafuri si programarea orientata pe obiecte
Lucrarea de fata, Limbajul Pascal, structuri dinamice de date, grafuri si programarea orientata pe obiecte, abordeaza teme fundamentale din domeniul programarii calculatoarelor: alocarea dinamica a memoriei, teoria grafurilor si programarea orientata obiect. Expunerea detaliata si numarul mare de exercitii ce insotesc fiecare tema o recomanda tuturor celor care doresc sa obtina cunostinte temeinice in acest domeniu. Din sumar: Alocarea dinamica a memorie, Arbori, Grafuri orientate, Incapsularea, Stive si cozi, Structuri dinamice de date.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limbajul Pascal, structuri dinamice de date, grafuri si programarea orientata pe obiecte

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eugen Popescu Sofia Vitelaru Mihaela Codres
An publicare 2004
Editura Else
Limba romana
Numar pagini 207
Stare buna