Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ciociara (Alberto Moravia, 2014)
Alberto Moravia, autorul romanului Ciociara (Alberto Moravia, 2014), este unul dintre cei mai mari scriitori moderni pe care Italia i-a dat panteonului literaturii universale. Ciociara, roman devenit celebru imediat dup? publicarea sa, este o fresca a ororilor traite de o tanara femeie, Cesira, si fiica sa, Rosetta in timpul ultimului razboi mondial, o carte cutremuratoare, despre capacitatea de a rezista incercarilor vietii si de a merge mai departe, privind cu incredere in viitor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ciociara (Alberto Moravia, 2014)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alberto Moravia
An publicare 2014
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 350
Stare foarte buna