Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Constiinta lui Zeno

"Eu sunt doctorul acela despre care se vorbeste uneori, in romanul Constiinta lui Zeno, in cuvinte putin magulitoare. Acela care se pricepe la psihanaliza stie de unde provine antipatia pe care o nutreste pacientul fata de mine..."

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Constiinta lui Zeno

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Italo Svevo
An publicare 1989
Colectie Romanul sec. XX
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 434
Stare foarte buna