Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Daca soarele moare
Exemplar cu coperti cartonate legate, cartea Daca soarele moare, de Oriana Fallaci, este un roman-reportaj cu si despre astronauti, care cu toate ca a fost scrisa inainte de debarcarea pe Luna, isi pastreaza nealterata actualitatea. Este o lucrare despre atitudinea morala a omului supertehnicizat al Erei spatiale, care trebuie, in orice circumstanta, sa ramana Om si nu om-masina. Oriana Fallaci este considerata drept unul dintre cei mai iscusiti reporteri internationali ai lumii de azi, practicand cu predilectie interviul politic si reportajul. Aceasta calitate este dublata insa de un autentic talent de scriitoare rasplatit nu odata cu numeroase premii italiene sau straine (premiul San Vincenzo, echivalentul Pullitzerului american).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Daca soarele moare

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Oriana Fallaci
An publicare 1981
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 455
Stare foarte buna