Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Erica si fratii sai. Garibaldina

Erica si fratii sai. Garibaldina, doua povestiri remarcabile, reunite intr-un singur volum de Elio Vittorini, scriitorul italian cunoascut la noi, ca si in lumea intreaga, prin romanele sale Oameni si neoameni, Calatorie in Sicilia sau Femeile din Messina. Colectia Meridiane, in romaneste de Eta Boeriu.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Erica si fratii sai. Garibaldina

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elio Vittorini
An publicare 1970
Colectie Meridiane
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 236
Stare buna