Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fuga (Alba de Cespedes)

Romanul Fuga (Alba de Cespedes), al carui titlu original este La Fuga (1940), contine nuvele ale cunoscutei scriitoare italiene. In romaneste de Mih. M. Ionescu. Din sumar: Chiriasul, Arborele amar, Intors la Club, Intalnire cu diavolul, Teama de moarte, Zi de nervi, Intalnire cu sirena, Tata si fiica, Dimineata de Septemvrie.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fuga (Alba de Cespedes)

  • 44.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alba de Cespedes
An publicare 1943
Editura Cugetarea
Limba romana
Numar pagini 270
Stare buna