Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Iubire blestemata
Iubire blestemata este o carte de Aldo Onorati, tradusa in romaneste de George Popescu. Onorati este, inainte de toate, un poet. Si este si atunci cand scrie dense pagini de proza, dedicate taramaului sau natal, acea captivanta zona din imprejurimile Romei cu un toponim seducator - Castelli Romani sau ca in acest roman-povestire un care poeticul filtreaza inspirat un mic ocean de tumulturi erotice pe care fantezia autorului le poarta pana la hotarul insolitului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Iubire blestemata

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aldo Onorati
An publicare 2004
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 58
Stare foarte buna