Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mulatrul
Mulatrul este o carte a scriitorului italian Enzo Maizza, in romaneste de Adriana Lazarescu. Istorisirea copilariei lui Toma, micul mulatru poarta pecetea tristetii. Maizza, scriitor italian din generatia de dupa razboi, inca tanar, surprinde unul dintre aspectele brutale ale vietii oamenilor intr-o tara in care omul nu a fost inca eliberat. Micul mulatru a venit pe lume in Italia. Rod al iubirii dintre o femeie alba si in negru, aparitia lui Tomasso intr-o familie de tarani munteni a insemnat incalcarea unei traditii funeste, cultivata si intretinuta cu grija de biserica, de oficialitatea burgheza, de prejudecati rasiale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mulatrul

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Enzo Maizza
An publicare 1963
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 186
Stare buna