Vezi cos Comanda
Stoc epuizat O pacatoasa
Giovanni Verga, autorul romanului O pacatoasa, este cunoscut mai ales pentru reprezentarea vietii din Sicilia sa natala, dar in special pentru piesa de teatru si povestirea Cavalleria Rusticana si pentru romanul I Malavoglia (Familia Malavoglia). Verga a inceput sa scrie din adolescenta, reusind sa termine romanul istoric Amore e Patria (Dragoste si patrie). Romanul de fata este tradus in limba romana de George Popescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

O pacatoasa

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Giovanni Verga
An publicare 1994
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 124
Stare foarte buna