Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Oameni din Aspromonte
Oameni din Aspromonte este o nuvela de Corrado Alvaro, colectia Meridiane, in romaneste de Despina Mladoveanu. Alvaro este unul din cei mai de seama prozatori italieni contemporani. Desi romanul este si el prezent in creatia sa, nuvela, genul scurt, formeaza compartimentul cel mai izbutit si mai reprezentativ al operei lui Alvaro si totodata terenul fertil pe care continua linia traditionala a nuvelisticii italiene moderne, ilustrata de scriitori precum Verga sau Pirandello.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Oameni din Aspromonte

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Corrado Alvaro
An publicare 1959
Colectie Meridiane
Editura de Stat pentru Literatura si Arta
Limba romana
Numar pagini 157
Stare foarte buna