Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Logica polivalenta
Logica polivalenta este o lucrare elaborata de Anton Dumitriu, colectia Enciclopedia de Buzunar, editie noua, complet refacuta si adaugita de autor cu colaborarea lui Teodor Stihi. In 1943, autorul a publicat o lucrare purtand acelasi titlu si s-a bucurat de o buna primire din partea specialistilor, din tara si din strainatate. In lucrarea sa, acest Opus Magnum al logicii, Dumitriu trateaza una din problemele cele mai delicate ale logicii si epistemiologiei contemporane: construirea unui schematism logico-matematic care sa difere prin natura lui de structura formala a logicii clasice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Logica polivalenta

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Anton Dumitriu
An publicare 1971
Colectie Enciclopedia de Buzunar
Editura Enciclopedica Romana
Limba romana
Numar pagini 424
Stare foarte buna