Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lumina dragostei
Fran Baker, autoare a romanului Lumina dragostei, colectia Loveswept, o traducere de Tincuta Badita. "Si-a dat seama ca rasul lui i-a furat inima, si asta imediat dupa ce el a salvat-o din apa rece si plina de vartejuri a raului. Nimic in legatura cu Nick Monroe nu era asa cum parea: isi pierduse memoria intr-un accident tragic iar intalnirea cu Dovie il face sa isi aminteasca faptul ca era un doctor stralucit. Dar putea ea sa-l convinga ca ceea ce simtea pentru el era dragoste, si nu mila?
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lumina dragostei

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Fran Baker
An publicare 1995
Colectie Loveswept
Editura Miron
Limba romana
Numar pagini 221
Stare buna