Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Magazin Istoric Iunie 1991
Magazin Istoric Iunie 1991, serie noua, este o publicatie de cultrua istorica, anul XXV de aparitie. Data aparitie 6 iunie 1991. Din cuprinsul revitei: Kgalniceanu in constiinta posteritatii, O declaratie a presedintelui Frantei - F. Mitterand, Istorie si diplomatie romaneasca, In Bucuresti, acum 50 de ani, Basarabia in planurile lui Rosenberg, Uzinele Malaxa, Istoricii Europei de Est.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Magazin Istoric Iunie 1991

  • 5.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Notice: Undefined index: slug in /var/www/vhosts/anticariatplus.ro/httpdocs/catalog/view/theme/journal2/template/product/product.tpl on line 493Notice: Undefined index: slug in /var/www/vhosts/anticariatplus.ro/httpdocs/catalog/view/theme/journal2/template/product/product.tpl on line 493Notice: Undefined index: slug in /var/www/vhosts/anticariatplus.ro/httpdocs/catalog/view/theme/journal2/template/product/product.tpl on line 493Notice: Undefined index: slug in /var/www/vhosts/anticariatplus.ro/httpdocs/catalog/view/theme/journal2/template/product/product.tpl on line 493
An publicare 1991
Limba romana
Numar pagini 96
Stare buna