Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Management academic (cu dedicatie)
Cartea lui Stefan Buzarnescu, Management academic (cu dedicatie), contine dedicatia autorului. Din cuprinsul lucrarii: Niveluri organizationale, Factori determinanti ai organizarii, Logistica unitatii scolare, Misiunea viitoare, Punctele slabe si forte, Climatul relational si disciplina universitara, Leader sau manager?, Resursele identitare ale unei traditii, Concepte si categorii fundamentale ale managementului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Management academic (cu dedicatie)

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stefan Buzarnescu
An publicare 2001
Editura Augusta
Limba romana
Numar pagini 286
Stare foarte buna