Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Management educational
Cartea de fata, Management educational, de Elena Joita, se circumscrie in campul aplicarii unor principii de strategie educationala generala, in scopul formarii profesorilor in maniera profesionalizata si in sens managerial. Lucrarea sprijina, prin stilul utilizat si prin problematica abordata, profesorul preocupat de autoformarea sa manageriala, reprezentind un instrument de autoperfectionare util tuturor cadrelor didactice. Din sumar: Gestiunea resurselor pedagogice, Marketing educational, Conceptul de management educational, Stiinta si arta managementului educational, Fundamentarea interdisciplinara a managementului educational, Roluri ale profesorului ca educator si manager, Profesorul-manager, ca profesionist, Cultura manageriala - sursa a succesului, Procesul instructiv-educativ ca proces managerial, Evaluarea si reglarea manageriala, Managementul curriculumului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Management educational

  • 34.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elena Joita
An publicare 2000
Editura Polirom
Limba romana
Numar pagini 230
Stare foarte buna