Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manastirea Sfanta Ana si ctitorul ei Pamfil Seicaru

Manastirea Sfanta Ana si ctitorul ei Pamfil Seicaru, o carte de Stavrofora Justina Popovici, tiparita cu Binecuvantarea PS Nicodim, Episcop al Severinului si Strehaiei. Contine fotografii color in afara textului. Situata intr-un cadru natural mirific creat de Dunare, Golful Cerna si inaltimile care le strajuiesc, Manastirea este considerata, pe buna dreptate, una dintre cele mai frumoase manastiri din sud-vestul Romaniei.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manastirea Sfanta Ana si ctitorul ei Pamfil Seicaru

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stavrofora Justina Popovici
An publicare 2008
Editura MJM
Limba romana
Numar pagini 80
Stare foarte buna