Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mandria doamnei Wade

Hannah Wade este capturata de sangerosii apasi din tribul Chiricahua, pe teritoriul statului New Mexico. Supusa unui tratament barbar, orice alta femeie in locul doamnei Wade ar fi cedat, dar neinfricata ei mandrie este singura care o sustine.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mandria doamnei Wade

  • 26.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Janet Dailey
An publicare 1995
Editura Colosseum
Limba romana
Numar pagini 407
Stare foarte buna