Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manual de inginerie economica (Management general)
Manual de inginerie economica (Management general) este o lucrare intocmita de Prof. Aurelian Simionescu. Cartea se vrea un text care sa schimbe modul de a promova un curs introductiv de management. Se intentioneaza trecerea la un mod de instruire in care textul teoretic este insotit de un intreg sistem suport al resurselor de instruire, asa cum se va dezvolta in primul capitol al cartii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manual de inginerie economica (Management general)

  • 58.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aurelian Simionescu
An publicare 2002
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 589
Stare foarte buna