Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manuel de la conversation francaise et allemande (1868)
Manuel de la conversation francaise et allemande - Handbuch der franzoesischen und deutschen Konversations-Sprache, oder vollstaendige Anleitung,um sich im Franzoesischen sowohl als auch im Deutschen richtig und gelaufig auszudruecken. Auch ein Vademecum fuer Reisende - 19 sorgsaeltig, durchgesehene Auflage, mit einer Vorrede von August Lewald. Sttutgart, 1868. Atentie, cartea nu are coperta fata/verso, dar interiorul este foarte bun!
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manuel de la conversation francaise et allemande (1868)

  • 109.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eduard Courher
An publicare 1868
Editura Paul Neff
Limba franceza/germana
Numar pagini 676
Stare satisfacatoare