Vezi cos Comanda
-30% Marea conjuratie impotriva lui Hitler

Rastenburg, Cartierul general al FiJhrer-ului, 20 iulie 1944, orele 12,42. îmi amintesc — relatează Heinz Buchholz, unul din stenografii lui Hitler — de tunetul exploziei ; a post o flacără de un galben pal, apoi un fum gros. Aşchii de lemn şi cioburi de sticlă zburară în toate părţile, masa cea mare pe care erau întinse toate hărţile şi în jurul cărora toţi cei de faţă stăteau în picioare — singuri stenografii erau aşezaţi — se prăbuşi. După cîteva clipe de tăcere, auzii o voce, probabil cea a lui Keitel, strigînd : Unde e Fuhrer-ul ?

Suflul mă aruncase la pămînt — îşi aminteşte generalul Walter Warlimont — dar, în cîteva secunde am fost în picioare şi l-am văzut pe Hitler îndreptîndu-se şchiopătînd spre uşă susţinut de Keitel. Faţa îi era înnegrită de fum iar pantalonul uniformei sale sfîşiat. în jurul meu cei mai mulţi săreau pe fereastră, aşa că nu mi-am pierdut timpul să privesc fumul şi rămăşiţele şi am sărit după ei. Odată afară, l-am văzut iarăşi pe Hitler. Traversa peluza în direcţia reşedinţei sale.

O mare confuzie domnea în jurul sălii de conferinţă. Răniţii grav erau întinşi pe iarbă şi alţii încercau să îi panseze cu material de prim ajutor. Infirmieri militari şi soldaţi alergau din toate părţile să ne ajute ; totuşi, rănile mele — la frunte şi la miini — mi se părură

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Marea conjuratie impotriva lui Hitler

  • 9.90Lei
  • 6.90Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Maurice Baumont
Editura Stiintifica si Enciclopedica
Limba romana
Numar pagini 270
Stare buna