Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Maria Chapdelaine (Povestire din Canada franceza)
Prefata de Iulian Vesper


Maria Chapdelaine
restituie Frantei de astazi imaginea Frantei de altadata si a virtutilor sale esentiale:credinta, curajul, evlavia, statornicia, resemnarea, spiritul de dreptate, voiosia.
Cartea a contribuit la inflorirea romanului regionalist, fiind printre primele din aceasta categorie ce s-au inscris pe orbita unui succes de proportii rar intalnite.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Maria Chapdelaine (Povestire din Canada franceza)

  • 5.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Louis Hemon
Colectie Biblioteca pentru toti
Editura Pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 209
Stare foarte buna