Vezi cos Comanda
-30% Marile familii, Volumul al II-lea

Clanul La Monnerie şi clanul Schoudler… Cei mai de seamă reprezentanţi ai aristocraţiei şi ai marii burghezii economico-financiare sunt prinşi în trama alertă şi vie a unuia dintre cele mai cunoscute romane ale veacului trecut, răsplătit cu premiul Goncourt în 1948.

Moartea faimosului poet Jean de La Monnerie, membru al Academiei Franceze, îl va bucura nespus pe Lucien Maublanc, fratele vitreg al acestuia, bărbat bogat şi impotent, fostul soţ al actualei baroane Schoudler.

Eliberarea fotoliului de la Academie va aduce mari speranţe în sufletul profesorului Lartois, celebrul doctor al bogătaşilor acelor vremuri, care va face tot ce îi stă în puteri să fie ales în locul poetului; acest medic obsedat de femei, care nu se dă în lături să îşi violeze pacientele celebre sau cunoştinţele ocazionale pe bancheta din spate a maşinii este totuşi capabil să vină la spital, la ceas târziu de noapte, pentru a veghea la căpătâiul unui copil sărman, care trăgea să moară.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Marile familii, Volumul al II-lea

  • 9.90Lei
  • 6.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Maurice Druon
Colectie Romane celebre
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 222
Stare foarte buna