Vezi cos Comanda
Marioneta

Ar fi trebuit să renunţ în clipa în care am auzit cum a murit McAra. Acum îmi este clar…”


Ce ai face dacă ai fi solicitat într-o zi, pe neaşteptate, să faci pe „negrul” pentru un personaj foarte important? Dar atunci când ai afla că acesta este chiar primul-ministru al Marii Britanii şi că pentru a-i scrie memoriile ai urma să beneficiezi de nişte favoruri extraordinare: o sumă exorbitantă, un loc de creaţie râvnit de toată lumea, condiţii de lucru de vis?

Şi pentru ca miracolul să fie desăvârşit, ce te faci când descoperi că cel solicitat înaintea ta să fie „scriitorul din umbră” a murit în împrejurări deosebit de dubioase? Renunţi sau mergi mai departe, spre a vedea cine este acest comanditar straniu? Şi cine este cu adevărat Marioneta?

Câteva întrebări şi mistere care fac din recenta carte a lui Robert Harris un summum de aşteptări, rezolvate magistral din punct de vedere literar. Şi nu pierde din vedere că romanul a fost ecranizat, în împrejurări demne de subiectul lui, de însuşi Roman Polanski.


Robert Harris a absolvit Cambridge University cu o diplomă în literatura engleză, a lucrat ca reporter pentru programele Panorama şi Newsnight ale BBC, înainte să devină redactor la secţiunea politică alui Observer, iar apoi titular de rubrică la Sunday Times şi Daily Telegraph.

Este autorul unor best-seller-uri precum Vaterland (Patria), Arhanghelsk, Pompei şi Imperium, ultimele traduse la Editura ALLFA, unde urmează să apară şi cel mai nou roman al lui Harris, Lustrum, parte din trilogia antică.


Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Marioneta

  • 12.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Robert Harris
Colectie Literatura universala
Editura ALL
Limba romana
Numar pagini 360
Stare excelenta