Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Marnie
O poveste extraordinara, transpusa pe marele ecran de celebrul regizor Alfred Hitchcock. MARNIE, eroina cartii, este o tinara incintatoare, inteligenta si educata, plina de initiativa. Din pacate, tenacitatea sa se directioneaza spre actiuni plasate in afara legii. Ea obisnuia sa se angajeze sub nume false la diferite firme sau companii unde avea o conduita exemplara, pina reusea sa puna mina pe o suma importanta de bani, dupa care disparea. Nici tresaririle de constiinta, nici teama de autoritati nu-i pot schimba comportamentul aberant care frizeaza patologicul. Pina intr-o zi, cind Marnie isi da seama ca in viata ei a intervenit ceva absolut deosebit care ii stopeaza caderea libera in haul dezonoarei. Personajele de factura deosebita, intrigile, elementele de suspans si ritmul alert asigura din plin succesul acestui roman psihologic.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Marnie

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Winston Graham
Colectie Seria bestsellerurile ultimului deceniu
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 368
Stare foarte buna