Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat Masini electrice (Constantin Bala, editia II)
Masini electrice (Constantin Bala, editia II) - teorie si incercari, din sumar: Legea fluxului magnetic, Teorema energiei electrostatice, Campul magnetic unipolar, Masina asincrona, Supratensiuni in transformator, Coeficienti de dispersie, Masina cu interferenta, Reactiunea indusului, Masina sincrona, Motorul serie, Randamentul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Masini electrice (Constantin Bala, editia II)

  • 83.00Lei
  • 16.60Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Bala
An publicare 1982
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 632
Stare buna