Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mastro-Don Gesualdo

Mastro-Don Gesualdo, carte de Giovanni Verga, in colectia Clasicii Literaturii Universale. O prefata de Nina Facon si traducere de Margareta Boeriu. Romanul a aparut prima oara in anul 1888, in volum, cu unele modificari nu esentiale in anul urmator, la editura Treves din Milano.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mastro-Don Gesualdo

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Giovanni Verga
An publicare 1964
Colectie Clasicii Literaturii Universale
Editura pentru Literatura Universala
Limba romana
Numar pagini 368
Stare foarte buna