Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Matematica. Culegere de probleme pentru clasa a VI-a

Culegerea de probleme pentru clasa a VI-a" pune la dispozitia profesorilor de matematica un instrument de lucru care acopera printr-o gama variata de exercitii, cele doua componente curriculare: curriculum-nucleu si curriculum extins, oferind in acelasi timp probe pentru evaluarea curenta de tip formativ si pentru evaluarea sumativa la nivelul clasei a VI-a. Cartea cuprinde: exercitii si probleme grupate tematic pe lectii, grupate pe nivele de dificultate; jocuri si exercitii amuzante (de tipul celor de la jocul "Cangurul"); modele de rezolvare; teste de recapitulare.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Matematica. Culegere de probleme pentru clasa a VI-a

  • 12.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihaela Singer
Editura Sigma
Limba romana
Numar pagini 216
Stare excelenta