Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Matematica M1. Manual pentru clasa a XI-a (2002)
Matematica M1. Manual pentru clasa a XI-a (2002), pentru filiera teoretica, specializari: Matematica - Informatica, Stiinte ale naturii, Filiera tehnologica, profilul tehnic, specializarile: Electrotehnica si automatizare, Electrotehnic, Telecomunicatii, Mecanic, Textile, Pielarie, Lucrari publice, profil servicii: Economic, Filiera vocationala: Profil militar, specializarea: matematica - informatica, o lucrare de Stefan Mirica, Inocentiu Draghicescu, aprobat OMEC 3883/31.05.2002.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Matematica M1. Manual pentru clasa a XI-a (2002)

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stefan Mirica Inocentiu Draghicescu
An publicare 2002
Editura Aramis
Limba romana
Numar pagini 352
Stare satisfacatoare