Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mecanismul votului. Cum se decid alegatorii intr-o campanie prezidentiala
Mecanismul votului. Cum se decid alegatorii intr-o campanie prezidentiala, o lucrare de Paul F. Lazarsfeld, Bernard Berelson, traducere: Simona Dragan si o postfata realizata de Paul Dobrescu. Cartea de fata contrazicea tot ce se stia pina atunci in legatura cu efectele ziarelor sau ale radioului asupra opiniei si a comportamentului. Teoria influentei personale, elaborata pe baza acestor constatari, a devenit apoi paradigma dominanta a cercetarii in domeniul comunicarii de masa.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mecanismul votului. Cum se decid alegatorii intr-o campanie prezidentiala

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Paul F. Lazarsfeld Bernard Berelson
An publicare 2004
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 243
Stare foarte buna