Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Melancolia ingerului

Cu exceptia volumului Catedrala Lacrimilor, poem-oratoriu, un imn inchinat taranului roman, toate celelalte volume de versuri publicate de parintele Mihalache Tudorica sunt volume de psalmi: Moartea ingerului, Poeme blestemate, Ultimul orb, Intoarcerea numelui. Volumul de fata, Melancolia ingerului, contine multe poeme antologice. Unul dintre motivele cele mai frecvente ale poeziei lui Mihalache Tudorica este cel al ingerului, de sorginte biblica, poezia parintelui Mihalache Tudorica este una grava, profunda, venind parca dintr-o alta lume.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Melancolia ingerului

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihalache Tudorica
An publicare 1995
Editura M. Dutescu
Limba romana
Numar pagini 146
Stare foarte buna