Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Memorator de matematica clasele 5-8
Conceputa in format de buzunar, lucrarea Memorator de matematica clasele 5-8, intocmita de Daniel Vladucu, Marta Kasa, se adreseaza elevilor claselor V-VIII, reprezinta atat un suport teoretic bine sistematizat, necesar in pregatirea de zi cu zi a orelor de matematica, cat si unul informational, de baza pentru pregatirea evaluarilor curente si a examenului de evaluare nationala. Memoratorul de fata respecta continutul programelor scolare de matematica pentru gimnaziu si asigura un mod mai usor de insusire a continuturilor obligatorii. Editia a II-a.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Memorator de matematica clasele 5-8

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Daniel Vladucu Marta Kasa
An publicare 2013
Editura Paralela 45
Limba romana
Numar pagini 63
Stare buna