Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Metanoia (fenomene fizice ale misticismului)
Din cuprinsul cartii lui Aime Michel, Metanoia (fenomene fizice ale misticismului): Inefabilul si invizibilul, De la durere la extaz, Mistici stiuti si nestiuti, Maria Magdalena de Pazzi sau nebunia dragostei, Trupul ca origine a sufletului, Ranile Sfantului Francisc, A fi sau a nu fi, Alte minuni bizare, Misticismul si maladiile nervoase, Dorinta - o cunoastere oarba?, Isteria, Cunoasterea de dincolo de cunoastere.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Metanoia (fenomene fizice ale misticismului)

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aime Michel
An publicare 1994
Colectie Totem
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 270
Stare buna