Vezi cos Comanda
-60% Stoc epuizat Metodica predarii geografiei la clasele I-IV (1988)
Metodica predarii geografiei la clasele I-IV (1988) - manual pentru clasa a XI-a licee pedagogice, o lucrare de Stoica Dumitru, Buse Liubovia. Scopul predarii geografiei in scoala este acela de a-i inarma pe elevi cu un sistem de cunostinte despre dinamica invelisurilor Pamantului, de a-i educa in spiritul dragostei fata de patrie si de a le forma deprinderi practice privind aprecierea fenomenelor meteorologice, hidrologice sau de protejare si ameliorare a mediului geografic in care traiesc.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Metodica predarii geografiei la clasele I-IV (1988)

  • 29.00Lei
  • 11.60Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stoica Dumitru Buse Liubovia
An publicare 1988
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 167
Stare buna