Vezi cos Comanda
-85% Stoc epuizat Mic dictionar geografic (Ion Petras)
Cartea Mic dictionar geografic (Ion Petras) se adreseaza unui public foarte larg, elevi, studenti si profesori de geografie, tuturor iubitorilor de frumos si natura. Lucrarea reuneste sistematic un numar impresionant de termeni utilizati in predarea disciplinelor geografice sau a celor inrudite cu acestea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mic dictionar geografic (Ion Petras)

  • 19.00Lei
  • 2.85Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Petras
An publicare 2003
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 163
Stare foarte buna