Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mici intamplari
Mici intamplari este un volum de poezii ale poetului roman Nicolae Firuleasa. Dupa un debut desfigurat de cenzura calibanilor vremii, in anul 1985, Firuleasa regaseste acum adevaratul drum spre poezie, rememorand micile intamplari existentiale cu un evident dar al inscenarii lirice. Dezinvoltura stilistica si spiritul polemic, dar, mai ales bucuria interogarii lumii inconjuratoare, definesc aceste radiografii netrucate ale vietii de zi cu zi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mici intamplari

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Firuleasa
An publicare 1995
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 118
Stare foarte buna