Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Minighid sexual
Minighid sexual, de Nick Fisher, este o carte sclipitoare, directa, deschisa si la subiect. Un triumf al comunicatiei, excelent pentru cei intre 16 si 25 de ani, ghidul va spune toate lucrurile corecte care ii vor ajuta pe tineri sa inteleaga cum sa aiba relatii sexuale responsabile si sigure. Vom gasi in filele cartii tot ce trebuie sa stim pentru a face sexul mai satisfacator, mai placut si mai protejat.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Minighid sexual

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nick Fisher
An publicare 1999
Editura Erc Press
Limba romana
Numar pagini 119
Stare foarte buna