Vezi cos Comanda
Stoc epuizat MISTERELE TERREI - Marea provocare a stiintei

Marea provocare a stiintei
Volumul "Misterele Terrei" te invita sa pornesti intr-o calatorie fascinanta in lumea cunoasterii! Un singur volum reuneste informatii despre 9 dintre cele mai importante domenii stiintifice. Subiecte controversate - de la ingineria genetica si secretele fizicii pana la terapia durerii - sunt explicate cu claritate. Unde a aparut viata? Pot plantele sa ne auda? Ce este antimateria? Poate fi elucidat misterul Triunghiului Bermudelor? - sunt doar cateva dintre intrebarile la care cartea raspunde intr-un mod simplu, cu argumente dovedite stiintific. Explicatiile sunt insotite de imagini si fotografii speciale.
Este o sursa de cunoastere si o lectura placuta pentru toti cei care vor sa-si explice aspecte mai putin obisnuite ale stiintei, fara a trebui sa consulte biblioteci intregi.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

MISTERELE TERREI - Marea provocare a stiintei

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Editura Reader s Digest
Limba romana
Numar pagini 384
Stare excelenta