Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mitrut al Joldii
Mitrut al Joldii este un binecunoscut roman istoric al scriitorului roman Constantin Ignatescu, colectia Cutezatorii, editie revazuta si prescurtata: "Satul se numea Rachiti. Era oa asezare de strajari de margine, ca toate acele care se vedeau acuma patru sute de ani in lungul Milcovului. Pe atunci, Milcovul infatisa o parte din hotarul de catre miazazi al Moldovei, iar strajerii acestui hotar isi intemeiasera gospodariile aproape de locul slujbei lor..."
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mitrut al Joldii

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Ignatescu
An publicare 1959
Colectie Cutezatorii
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 646
Stare foarte buna