Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Monumente de arhitectura in lemn din Tinutul Sucevei

Monumente de arhitectura in lemn din Tinutul Sucevei, o lucrare de Gheorghe Bratiloveanu, Mihai Spanu, cu numeroase fotografii alb-negru in text. Cuprinde Arhitectura de lemn din Tinutul Sucevei: evolutie, tipologie, tehnica de executie, elemente decorative, Case si anexe gosopodaresti din lemn, Instalatii tehnice taranesti si Biserici din lemn.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Monumente de arhitectura in lemn din Tinutul Sucevei

  • 85.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gheorghe Bratiloveanu Mihai Spanu
An publicare 1985
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 134
Stare foarte buna