Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Muntele vrajit Vol.II+III (Thomas Mann)
Volumele Muntele vrajit Vol.II+III (Thomas Mann) fac parte din colectia BPT Nr.534-535. O traducere in romaneste de Petre Manoliu. Thomas Mann este un clasic nascut din tarile romantismului, iar romanul de fata este manifestul programatic al acestei simbioze, definita de autor insusi intr-o formula revelatoare in laconismul sau drept Romantismul mortii plus afirmarea vietii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Muntele vrajit Vol.II+III (Thomas Mann)

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Thomas Mann
An publicare 1969
Colectie B.P.T.
Editura Pentru literatura
Limba romana
Numar pagini 421; 454
Stare foarte buna