Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Muzica in Romania dupa 23 August 1944 (1964)

Creatia romaneasca din zilele noastre continua cele mai valoroase traditii ale mostenirii muzicale universale si ale patrimoniului national, imbogatindu-se continuu cu inaintata experienta a artei componistice contemporane. Din cuprinsul lucrarii: Creatia simfonica, Viata muzicala, Critica, muzicologie, folclor, Muzica usoara, Cantecul de mase, Muzica de camera, Creatia vocal-simfonica, Opera, opereta si baletul, Index al creatiei muzicale si muzicologiei.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Muzica in Romania dupa 23 August 1944 (1964)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor P. Brancus N. Calinoiu
An publicare 1964
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 294
Stare foarte buna