Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Nationalizarea principalelor mijloace de productie in fata istoriei (cu dedicatie)

Cartea Nationalizarea principalelor mijloace de productie in fata istoriei (cu dedicatie), de Cezar Avram, Vladimir Osiac, Ion Zarzara, contine dedicatia unuia dinre autori, Cezar Avram. Din sumar: Sovietizarea Romaniei, Evolutii planificate, Actiuni premergatoare nationalizarii, Socialismul romanesc, Actiunea politica, O noua societate, Oltenia intre stagnare si dezvoltare, Legea 119/1948, Intre adeziune si constatare.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nationalizarea principalelor mijloace de productie in fata istoriei (cu dedicatie)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cezar Avram Vladimir Osiac Ion Zarzara
An publicare 2002
Editura MJM
Limba romana
Numar pagini 238
Stare foarte buna