Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Nici un zeu in Cosmos
Culegere de texte de anticipatie selectate de Alexandru Mironov si Mihai Badescu.
"Un cosmos fara zei, iata ce propun in operele lor autorii selectati (Arthur C.Clarke, Ray Bradbury, Frederic Brown, Isaac Asimov, Gh. Paun, Robert Sheckley), o societate stapanita de ratiune, contand doar pe uriasa forta a inteligentei membrilor ei, pentru a calauzi astfel nava cosmica Terra in mersul ei firesc catre stele"
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nici un zeu in Cosmos

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru Mironov
Editura Politica
Limba romana
Numar pagini 267
Stare foarte buna